Новина

Форум з запровадження і застосування принципів НАССР

Шановні керівники санаторно-курортних, оздоровчих та готельних закладів,

дитячих закладів оздоровлення та відпочинку!

 

Другий BUSINESS FORUM HACCP IN UKRAINE відбудеться 18.09.2019 з 10.00 до 16.00 в приміщенні Запорізької обласної філармонії (за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 183). 

 

Форум - масштабна подія у сфері безпечності харчової продукції в Україні. Це комунікаційний майданчик для обговорення євроінтеграційних змін у харчовому законодавстві та
демонстрація сучасних дієвих інструментів впровадження системи безпечності харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР.
Для обговорення проблем та актуальних питань на форумі зустрінуться провідні українські експерти з питань впровадження системи НАССР, керівники компаній, пов'язаних з виробництвом та обігом харчових продуктів, представники органів державної влади, а також представники наукових та освітніх профільних закладів.


Які теми будуть обговорюватися?
- НАССР по-українськи
- Нове харчове законодавство
- Можливості для розвитку бізнесу, що повязані з виробництвом та обігом харчових продуктів
- Механізм роботи системи НАССР на конкретних прикладах
Унікальність Форуму:
• Можливість для бізнесу отримати відповіді на питання від представників контролюючих органів (Держпродспоживслужба)
• Понад 800 учасників, серед яких різноманітні підприємства та
заклади, діяльність яких пов'язана з виробництвом та обігом
харчових продуктів (цільова аудиторія)
• Кращі європейські виробничі та гігієнічні практики
• Виняткове місце, де зустрічаються інтереси
представників державного сектору і бізнес-середовища


По закінченню всі учасники отримають СЕРТИФІКАТ про участь у заході!!!


Програма форуму:
9-40-10-10 Збір делегатів форуму для участі в заході
10-10 Відкриття форуму, вітальне слово голови "Асоціації з інтеграції НАССР" Веремеєнко Владислава (модератор заходу)
10-15 Вітальні слова:
Від Запорізької обласної державної адміністрації
Від ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області
10-30-11-40 Про нове харчове законодавство, про реєстрацію потужностей та про програми-передумови системи НАССР - лектори "Асоціації з інтеграції НАССР"
«Застосування методів кольорового кодування в процедурах клінінгу» Експерти корпорації «Біосфера», PRO service
"Актуальна література по контролю безпечності харчових продуктів на підприємствах з обігом харчових продуктів в Україні " експерти видавництва ТЕХ МЕДІА ГРУП
11-40-12-30 Перерва (кава, огляд експозицій, стендів, неформальне спілкування)
12-30-14-00 Далі про програми-передумови системи НАССР. Ефективні методи впровадження.
-Експерти компанії «МДМ» (ТМ «Манорм»)
-Експерти компанії Lindstrom
Лектори "Асоціації з інтеграції НАССР"
14-00-14-45 Перерва (кава, огляд експозицій, стендів, неформальне спілкування)
14-45-15-50 «Система НАССР, 7 принципів, 12 кроків», перевірки, відповідальність, приклади реальних порушень, що були зафіксовані при перевірках операторів ринку, відповіді на запитання
Лектори "Асоціації з інтеграції НАССР" та Держпродспоживслужби
15-50-16-00 Видача сертифікатів


Контакти для спонсорів: 067-5045460, puhaccp@gmail.com


Участь у форумі для відвідувачів - БЕЗКОШТОВНА, за умови реєстрації!


Реєстрація за посиланням.